Jag hade en tanke, och bad om cred. Från andra lärare och kontakter i det kollegiala nätverket. Annelie skickade ett mail som gjorde mig rörd. Tack, verkligen tack Annelie! Så här skriver hon:

Inger Lundmarks blogg är värdefull för mig både som lärare och författare, då jag kan ta del av hennes erfarenheter från klassrummet. Det är väldigt inspirerande att läsa om hennes undervisning och ta del av hur hon reflekterar kring den. Det jag uppskattar mest är hur hon lyfter fram elevers frågor, tankar och förmågor och därmed bidrar till att fördjupa bilden av nyanlända elever i svensk skola”.

Vi har haft kontakt under det senaste året tack vare att Inger läst en av mina böcker med sina elever och bloggat om det.

Annelie Drewsen

image

Jag har haft turen (via utlottning🤗) att få en av Annelies fortsättningsböcker om Amina. Böcker väl värda att läsa med Nyanlända inom förberedelseklass och Språkintroduktionselever. Den första av hennes böcker ”Spring Amina” finns nu även på både arabiska och somaliska.

Den boken tycker alla mina elever om, speciellt de från somalia. Men alla kan känna igen sig i Amina och hennes nya liv i Sverige.

image

2 Thoughts on “Det där med cred!

  1. Detsamma Inger. Vem vet vi kanske ses i vimlet:)

  2. Inger Stenlund on 11 juni, 2016 at 19:54 said:

    Så kul Inger!
    Ha nu en skön och vilsam sommar 😉
    IngerSt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation