Den sista december 2017 upphör denna bloggadress: vindelalvan.moobis.se.

Moobis stänger för gott.  Jag håller på att flytta över de inlägg jag gjort till vindelalvan.wordpress.com.

Besök gärna den hemsidan istället!

Själv gör jag en flytt av boende och arbetsplats, från och med nästa vecka arbetar jag halvtid på SFI i Arjeplogs kommun. En dag i veckan arbetar jag även fortsättningsvis hemmavid i Sorsele, som studieansvarig på vår Introduktionskurs för studiehandledare.

Den utbildningen ingår i ett projekt som drivs fram till juni 2018 och heter Nyanländas lärande och projektet finansieras av Skolverket.

På Introduktionskursen för studiehandledare undervisar jag tillsammans med min kollega Pia Brander, vår kommuns utvecklingsledare. Förutom henne är samordnaren för projektet Anette Edvardsson oumbärlig.

Utbildningen för studiehandledarna denna termin går fram till dec måndad, och nästa omgång startar i januari. Utbildningen körs fram till maj 2018.

Jag är från och med årsskiftet 2017 (eventuellt) arbetssökande på deltid. Jag önskar arbeta som ämneslärare inom svenska som andraspråk.

One Thought on “Flytt av adress på hemsida

  1. Inger Stenlund on 10 oktober, 2017 at 12:41 said:

    Lycka till Inger!
    Säger inget mer… tror att du förstår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation